Társasági jog


Irodánk ellátja a hagyományos értelemben vett cégügyeket, az alapítástól kezdve a vezető tisztségviselők megválasztásán és a társasági szervek működésén, a törzstőke vagy alaptőke-emelésen vagy leszállításon át az esetleges végelszámolásig. Külföldi ügyfeleink nagyrésze korlátolt felelősségű társaságokat alapít és működtet, hiszen Magyarországon ez a cégforma a legelterjedtebb és a legrugalmasabban kezelhető, hasonlóan az általuk megszokott limited liability company, gesellschaft mit beschränkter haftung, société à responsabilité limitée, stb. cégformákhoz.

Vállaljuk taggyűlési, közgyűlési jegyzőkönyvek, társasági szerződések, alapító okiratok és egyéb társasági dokumentumok megszerkesztését angol, francia és magyar nyelven, illetve szükség esetén véleményezzük és módosítjuk azokat. Emellett természetesen ellátjuk a teljes cégbírósági ügyintézést és a cégiratok tárolását is.

Magyar ügyfeleink részére egyes külföldi partner-irodáink segítségével lebonyolítható a külföldi cégalapítás. Az Iroda együttműködik egy székhelyszolgáltatásra szakosodott céggel is.
avocat hongrie Budapest

Kapcsolat

  • Dr. ÁGAI László
  • 1062 Budapest, Andrássy út 113.

  • Tél.: +36 21 252 3022